vakna av att hade ont som fan i knäet

Jag ska aldrig spela fotboll mer för de funkar inte knäet klarar inte av det fy fan va tråkigt kan ju inte göra nått känns de som men ja man kan göra andra saker en och spela fotboll som tur e :P.

Håller på att söka lägenhet nu har sökt 3 stycken så får ju se om man får någon får hålla tummarna på det för det hade varit så underbart att flytta till nått eget nu så man kan få lite ro och allt blir säkert mycke lättare med för kan konsentrera sig mer på sitt liv då känns de som eller hur man ska säga hehe.

ska man göra idag då ingen anning får se vill göra nått men vad det är frågan

nu orkar jag inte skriva mer hehe ha de nice

ja de va en jädrans massa som hänt idag

Ja då va det torsdag har inte orkat skriva på ett tag har inte haft tid o lust :P..
Dagen börja med att vakna vid ungeför 12 tiden skönt fick sova för en gångs skull wiee ;) och gick direkt ut o röka tror va den bästa morgon ciggen ever haha..sen ja så va det trevligt med en sån väckning man fick hehe :)...
Sen så ja åkte man ner i stan o träffa morsan fick lite saker typ räkningar boring sen gick vi och åt på max fy fan va gott med lite mat för en gångs skulle ser ut som en ett ben snart ju fan gått ner från 95 till ungefär 70 nu så både bra o dåligt..
sen gick vi o köpte kläder typ byxor o lite boxer alla mina byxor e fan hur stora som helst undra hur fan jag såg ut innan vill inte veta usch så hemskt..

 Sen åkte jag hem o satt mig vid datorn eller ja tog ju 20 min innan fick i gång skitet fan sur jag blev hehe eller ja väldigt irriterad sur blir man ju nästan aldrig :P,,Iaf så skriver en kompis varför jag inte hört av mig eller ja inte svara o så jo bara för svavar inte halv tolv när jag ska upp kl halv 5 ja så prata vi lite så sa jag har inte tid att prata när jag jobbar och är upptagen just nu och massa pratades sen palla jag inte mer o sa som det är orkar inte hålla på mer med sånt har växt från de då skulle vi aldrig prata mer och att bäst om jag aldrig lärt känna personen o så :S ja o annat skit usch ja.
sen kände man sig jävligt dum för en sak som hände igår ja inget jag tar upp ja de ska jag göra för så gör man ju inte fan tänker man med ibland asså..

sen ja så blev de bara skit av allt de underbara som var så jävla kul o roligt så tråkigt de kan bli men ja ibland så har man för stora förhoppningar och tror allt är frid o fröjs och tro att allt ska vara bra för alltid men ja så är de ju inte hehe när man inte borde igäntligen fatar inte på mig själv just nu borde nog tänka mig för och göra o säga saker som inte jag enns ska bry mig om för de är ju bara jävligt dumt av mig får lära mig o inte göra de tur att någon säger till en ordenkligt så man fan fatar tack säger jag behövde nog det man kan ju inte lära sig allt på egen hand om man nu ska säga så

Ja de finns så mycke att säga men ibland så får man hålla de för sig själv nog bäst så.........


Ja tack för dem som läser och hjälper en på alla sätt o viss och säger va som e rätt o fel kan ju vara bra att få höra med men kanske inte alltid man vill höra det aja ni fatar nog hehe....

Peace out do the best of your life you can and dont make no harm to nobady then all be good

RSS 2.0